ADLİYENİN SEVİLEN PERSONELİ KÜBRA, KANSERE YENİLDİ

Erzurum Adliyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde görev yapan ve yaklaşık iki yıla aşkın süredir kanserle savaşan Kübra Kocaman Coşkun, tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

31 Mayıs 2014 Cumartesi 15:34
 ADLİYENİN SEVİLEN PERSONELİ KÜBRA, KANSERE YENİLDİ
Coşkun’un ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 

Erzurum Adliyesinde Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde Bilgisayar İşletmeni olarak görev yapan 2 yıllık evli Kübra Kocaman (31) Coşkun’a akciğer kanseri teşhisi konuldu. Bir süreden beri tedavi gören Kübra Kocaman Coşkun, aynı adliyede görevli kâtip Deniz Coşkun ile hayatını birleştirmişti.

Palandöken İlçesi Hazreti Ömer Camii’nde kılınan cenaze namazına Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yaşar Sadık Taşkın, hâkim, savcı, yazı işleri müdürleri ve personel katıldı. Başsavcı Vekili Taşkın, ”Personelimizin amansız ölümü bizleri derinden üzdü. Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Bilgisayar İşletmeni Kübra Kocaman Coşkun’un cenazesi gözyaşları arasında Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2014 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.