Adli Tıp Kurumu yeni hizmet binası açıldı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Erzurum’da Adli Tıp Kurumu’nun yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

admin
admin
21 Kasım 2021 Pazar 09:16
Adli Tıp Kurumu yeni hizmet binası açıldı

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Erzurum Grup Başkanlığının yeni hizmet binası açılışına da katılan Adalet Bakanı Gül, Adli Tıp Kurumunun vatandaşların adalete erişimini gecikmeden sağlayan ve gerçek suçla mücadele, delilleri ortaya koyma süreci bakımından önemli bir kurum olduğunu belirtti.

Bakan Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde her alanda olduğu gibi adalet hizmetlerinin gelişmesinde de çok önemli mesafeler kat edildiğini söyledi.

Bakan Gül, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Adli Tıp Kurumu, vatandaşların adalete erişimini gecikmeden sağlayan ve gerçek suçla mücadele, delilleri ortaya koyma süreci bakımından çok değerli ve önemli bir kurum, aynı zamanda ülkemizin saygın kurumlarından birisi. Burada bu hizmetleri en iyi şekilde vermek üzere bu binamız, bugün Erzurumlu hemşerilerimizin hizmetine girmiş durumda. Hem bölgeye hizmet edecek hem de Erzurum'un ihtiyaç duyduğu birtakım analizler, laboratuvarlar İstanbul'a gitmeden Erzurum'da birçok işin yapılmasına katkı sunacak."

ADLİ TIP KURUMU YENİ HİZMET BİNASI ÇEVRE İLLERE DE HİZMET EDECEK

Erzurum Valisi Okay Memiş ise binayı inşaat sırasında gezdiklerini ve çok fonksiyonlu bir bina olduğunu kaydederek, "Erzurum bir bölge merkezi ve biz sadece Erzurum'da yaşayan nüfusa değil, çevre illerdeki vilayetlere de hitap ediyoruz. Dolayısıyla adli vakaların çözümünde de buradaki uzman kardeşlerimizin, çalışanlarımızın, hekimlerimizin gayretleriyle hem adli konularda hem de idari konularda epey mesafe alınacak" dedi.

Konuşmanın ardından Bakan Gül ve beraberindekiler kurdele keserek yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.