ADALET KONUTLARININ TEMELİ ATILDI

Adliye çalışanlarının kurduğu 136 dairelik Adalet Konut Yapı Kooperatifi temeli atıldı

29 Nisan 2013 Pazartesi 12:03
ADALET KONUTLARININ TEMELİ ATILDI
Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık’ın manevi destekleri ile kurulan kurulan ‘Erzurum Adalet Konut Yapı Koopetaifi’nin temeli atıldı.

KURBAN KESİLDİ, CİRİT GÖSTERİSİ YAPILDI

Şükrü Paşa Mahallesi’nde düzenlenen temel atma törenine S.S.Erzurum Adalet Konut Yapı Kooperatif Başkanı Adliye İdari İşler Müdürü Metin Yavuz Gültekin, Başkan Yardımcısı Coşkun Candan, Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Dkimen, Yazı İşleri Müdürleri Muktedir Güngör, Hudai Daşdemir ,adliye personellleri ve aileleri katıldı. Törende Ovacık Atlı Cirit Spor Takımı’nın müsabakası ise büyük ilgi gördü.

GÜLTEKİN,”BAŞSAVCIMIZIN MANEVİ DESTEĞİ BÜYÜK”

Temel atma töreninde bir konuşma yapan S.S.Erzurum Adalet Konut Yapı Kooperatif Başkanı Metin Yavuz Gültekin, “Adliyede çalışan personelimiz ile birlikte el ele verip gönül birliği içerisinde kurduğumuz kooperatifimiz için desteğinizi bizden esirgemeyen başta Sayın Başsavcımız Ramazan Apaçık’a tüm üyelerimiz için teşekkür ediyoruz. Kooperatifimizin yavrularımıza, ailelerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum”dedi.

İLK İKİ BLOK 2013 ARALIK’TA TESLİM

Kooperatif Başkanı Metin Yavuz Gültekin, inşaatın 5 blok halinde ve 316 daire olacağını belirterek ilk iki bloğun 2013 Aralık ayında, diğer üç bloğun ise 2014 Aralık ayında teslim edileceğini açıkladı.


Editör

Son Güncelleme: 29.04.2013 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.