Adalet Bakanı Gül'den, Vali Memiş'e ziyaret

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Erzurum Valisi Okay Memiş'i makamında ziyaret etti.

admin
admin
29 Kasım 2019 Cuma 13:50
Adalet Bakanı Gül'den, Vali Memiş'e ziyaret

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Gül'ü Erzurum Havalimanı'nda, Vali Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve belediye başkanları karşıladı.

Bakan Gül, beraberindekilerle Vali Memiş'i makamında ziyaret etti. Valilik Şeref Defterini imzalayan Gül, ardından Memiş'ten kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gül, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, dadaşlar diyarı Erzurum'da bulunmaktan dolayı bahtiyar olduğunu söyledi.

Erzurum insanının vatanperverlikte kendisini ispat ettiğini anlatan Gül, "Milli Mücadelede hiçbir zaman manda ve himaye kabul etmeyen Erzurum halkı, Erzurum Kongresi'ne yaptığı ev sahipliğinde bu ruhu tüm dünyaya duyurdu." dedi.

Gül, Erzurum insanının sıcaklığının kentin soğuk havasını sıcak hale çevirdiğini aktararak şunları ifade etti:

"Tarihi dokusuyla Osmanlı ve Selçuklu'nun tüm örneklerinin yer aldığı bu şehirde bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 17 yılda yaklaşık 27 milyarlık bir yatırım yapıldı. Cumhurbaşkanımızın Erzurum'a, Erzurum'un da cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize verdiği değeri hepimiz çok iyi biliyoruz. Erzurum'a hizmet etmeye ve onların güzel gönüllerine layık olmaya gayret edeceğiz."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiOkay Memiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.