91. YILA ÖZEL 91 SPORCU MASADA YARIŞTI

Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91. Yıl Dönümünde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de sportif etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor.

28 Ekim 2014 Salı 00:43
91. YILA ÖZEL 91 SPORCU MASADA YARIŞTI
Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlenen Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Müsabakalarına 91 sporcu katıldı ve sporcular madalya için mücadele etti. Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Ali Durmuş, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 91. Yılına özel olarak 91 masa tenisçiyi turnuvaya dahil ettiklerini söyledi. 

ANLAMLI GÜNE ÖZEL TURNUVA

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Cumhuriyetin ilan edilişinin 91. Yılına özel olarak 91 masa tenisçinin Cumhuriyet Kupası’nda yarışmasının gururunu yaşadıklarını belirterek, müsabakaların 25-26 Ekim 2014 tarihinde minikler,yıldızlar,gençler kategorilerinde gerçekleştiğini söyledi. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen madalya törene Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanı Salih Kablan, Daire başkanlığından Tesisler Şube Müdürü Yusuf Büyük, Erzurum Gençlik Hizmerleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Murtaza Cengiz ve diğer davetler katılarak sporcuların ödüllerini verdi.

Editör

Son Güncelleme: 28.10.2014 00:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.