81 YAŞINDAKİ ADAM KARISINI BALTAYLA ÖLDÜRDÜ

Erzurum’da 81 yaşındaki adam 5 çocuk annesi eşini baltayla öldürdü.

02 Temmuz 2014 Çarşamba 11:37
81 YAŞINDAKİ ADAM KARISINI BALTAYLA ÖLDÜRDÜ
Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 10.00 sıralarında Yakutiye ilçesi Yoncalık semti Değirmi Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Ali (81) ve Adalet (75) K. çifti kısa bir süre önce Değirmi Sokak'ta bulunan 3 katlı gecekondu türü apartmana taşındı. Çift arasında kıskançlık çatışması olduğu öne sürülürken, bugün kadının öldürüldüğüne dair polise ihbar geldi. Bunun üzerine olay yerine giden polis ekipleri, defalarca kafasına baltayla vurularak parçalanmış ve kanlar içerisinde kalan kadının cesediyle karşılaştı. Şüpheli Ali K. gözaltına alınırken, suç aleti baltaya da el konuldu.

Savcının incelemesinin ardından kadının cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Annelerinin feci şekilde babaları tarafından öldürüldüğünü öğrenen çocukları, sinir krizi geçirerek ağıtlar yaktı.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Editör

Son Güncelleme: 02.07.2014 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.