50.Yıl Caddesi Şükrüpaşa’ya bağlanıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentte ulaşım hizmetlerini daha rantabl ve konforlu hale getirmek için yeni bağlantı yolları yapıyor.

admin
admin
24 Mart 2018 Cumartesi 09:05
50.Yıl Caddesi Şükrüpaşa’ya bağlanıyor

Büyükşehir Belediyesi, meclis kararıyla “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı” ilan edilen bölgede, TCDD Genel Müdürlüğü ile kurum arasında imzalanan protokol kapsamında, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı Harita Şube Müdürlüğü tarafından yapılan 3194 Sayılı İmar Kanunu hükümlerine istinaden imar uygulaması yapılarak, yeni yollar oluşturuldu.

Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla yeni bağlantı yolu çalışmasına start verdi. 50. Yıl Caddesi’nden başlayıp Şükrüpaşa Nurettin Topçu Bilgi Evi’nin önünden geçecek olan yeni bağlantı yoluyla araç sürücüleri daha rahat bir ulaşım ağına sahip olacak.

Yetkililer, yeni bağlantı yolunun tamamlanmasıyla 50.Yıl Caddesi’nden Şükrüpaşa Mahallesi’ne daha kısa sürede ulaşılacağını ve geçişin daha da kolay olacağını bildirdi. 30 metre genişliğinde 500 metre uzunluğunda yapılacak yeni yolla, TCDD tren hatlarının geçeceği güzergahta gerçekleştirilecek olan üst viyadük (Köprüyol) yardımıyla 50. Yıl Caddesi Şükrüpaşa Mahallesi’ne bağlanacak.

Vatandaşlar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz. Şükrüpaşa Mahallesi’nden 50.Yıl Caddesi’ne ve oradan da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na geçmek bir hayli zaman alıyordu. Şimdi yapılan yeni bağlantı yolla söz konusu iki mevkiye gidiş ve gelişler daha kısa sürede gerçekleşecek. Başkanımıza söz konusu hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.