5 yıl aradan sonra sürpriz ziyaret

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda ikamet eden vatandaşları kendi topraklarında ziyaret etmeye devam ediyor.

admin
admin
28 Temmuz 2018 Cumartesi 23:14
5 yıl aradan sonra sürpriz ziyaret

Erzurum'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Yerli yabancı milyonlarca insan Beyoğlu’nda hep birlikte yaşıyoruz, adeta bir aile olmuş durumdayız. Bu ailemizin içerisinde Anadolu’muzun dört bir tarafından gelmiş insanlarımız var. Bu insanları memleketlerinde, evlerinde ziyaret etmek ayrı bir duygudur. Bugün de 5 yıl aradan sonra tekrar Erzurum'a geldik" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda ikamet eden vatandaşları kendi topraklarında ziyaret etmeye devam ediyor. Her yıl Anadolu’nun farlı noktalarına ziyaretler gerçekleştiren Başkan Demircan Beyoğlu Erzurumlular Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Akbulut’un daveti üzerine Erzurum’a gitti. Ziyaretin ilk gününde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir araya gelen Başkan Demircan daha sonra şehrin tarihi mekanlarını gezdi.

"İNSANLARI EVLERİNDE ZİYARET ETMEK AYRI BİR DUYGUDUR"

Erzurum'a daha önce de geldiğini belirten Başkan Demircan, “Önceki ziyaretimde olduğu gibi bu ziyaretimde de çok sıcak bir karşılama ile karşılaştım. Malumunuz İstanbul Türkiye'nin özü, özeti, Beyoğlu da İstanbul'un özü ve özetidir. Yerli yabancı milyonlarca insan Beyoğlu’nda hep birlikte yaşıyoruz, adeta bir aile olmuş durumdayız. Bu ailemizin içerisinde Anadolu’muzun dört bir tarafından gelmiş insanlarımız var. Bugüne kadar Kastamonulusu, Sivaslısı, Erzincanlısı, Erzurumlusu, Trabzonlusu hepsini mekanlarında ziyaret ettim ve etmeye de devam ediyorum. İnsanları memleketlerinde, evlerinde ziyaret etmek ayrı bir duygudur. Vatandaşımız bizi memleketinde görmekten mutlu ve memnun oluyor. Bugün de 5 yıl aradan sonra tekrar Erzurum'a geldik" dedi.

"HER GELİŞİMİZDE ŞEHRİN DAHA DA GELİŞTİĞİNİ GÖZLEMLİYORUZ"

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri de inceleyen Başkan Demircan, "Doğu’nun kadim şehrine her bir gelişimizde şehrin daha da geliştiğini gözlemliyoruz. Mehmet Sekmen Başkanımız Dadaşlar diyarının adeta çehresini, görünümünü değiştirdi. Bu değişimi gözlemlemek medeniyet şehrinin değiştiğine tanık olmamak elde değil. Gerek İstanbul’da gerekse de parlamentoda elde ettiği tecrübe ve birikimini doğduğu topraklara yansıtan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’i yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.