5 ÖRNEK KADINA PLAKET VERİLDİ

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Yakutiye Kent Kadın Komisyonu’nca 8 Mart dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenlenen programda 5 örnek kadın plaketle ödüllendirildi.

08 Mart 2013 Cuma 15:54
5 ÖRNEK KADINA PLAKET VERİLDİ
Nihat Kitapçı Göğüs Hastalıkları Hastanesi konferans salonunda düzenlenen programa Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün eşi Nihan Öztürk, Vali yardımcısı Mehmet Gök, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Programa daha sonra katılımcıların konuşması ile devam edildi. Programda erkeklerin kadınlar için yazdığı şiirler kadınlara dinletildi. Programın sonunda Erzurum’da eşinden şiddet gördüğü halde yaşam mücadelesi veren ve çocuklarının gelişimi için bütün zorluklara katlanan 5 kadına plaket verildi.

Editör

Son Güncelleme: 08.03.2013 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.