4 YILDA BİR EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ KUTLAYACAKLAR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi evlendirme dairesinde nikahlarını kıydıran çift 4 yılda bir evlilik yıl dönümlerini kutlayacak.

29 Şubat 2012 Çarşamba 13:54
4 YILDA BİR EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ KUTLAYACAKLAR
20 yaşındaki Fatmanur Aktaş ve 24 yaşındaki Suat Tavus, 29 Şubat'ta evlenmek için Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne başvuru yaptı. 4 yılda bir nikahlarını kutlayacakları bugün onların özellikle istediği 29 Şubat günü oldu. İsteklerinin kabul olmasıyla nikah masasına oturan çiftin nikahını, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Nikah Memuru Kuddusi Tırpan kıydı. Damat Suat Aktaş, "4 yılda 1 denk gelen bugünü özellikle seçtik. Genellikle kimse bugünü seçmiyor. Ama biz sıradanlaşmışın dışına çıkmak istedik ve bugün kıydık. Mutluyuz, evlilik güzel bir şey" şeklinde konuştu.
Evlendirme memuru Kuddusi Tırpan da konuyla ilgili şunları söyledi:
"Bugün 29 Şubat ve bugün 4 yılda bir denk geliyor. Genelde kimse bugünde evlenmek istemiyor. Özellikle de bayanlar istemiyor. Bayanlar genelde evlilik yıl dönümlerinin her yıl kutlanmasını istiyor. Bugün bir genç çiftimiz tek vardı. Onlar özellikle bugünü seçtiler. Farklı olsun istediler bizde bu tarihe aldık ve nikahlarını kıydık."

Editör

Son Güncelleme: 29.02.2012 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.