4 MÜEBBET, 48 YIL AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPİS

Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı Aliçeyrek Köyünde 2009 yılında meydana gelen muhtarlık kavgasında 5 kişinin ölümüyle ilgili dava sonuçlandı.

17 Nisan 2012 Salı 16:50
4 MÜEBBET, 48 YIL AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPİS
Mahkeme heyeti tutuklu 5 sanıktan 2’inin tahliyesine karar verirken kalan 3 sanık için de toplamda 4 müebbet 48 yıl  hapis cezası verilmesini öngördü.
Aliçeyrek Köyünde 2009 yılı Mart ayında meydana gelen olayda; muhtarlık için çıkan silahlı çatışma sonrasında Şirin Yerdelen (40), ağabeyi Hacı Yerdelen (52), yeğenleri Nevzat Yerdelen (26), Korkmaz Yerdelen (18) ile yoldan geçerken mermilere hedef olan Nihat Pak, hayatlarını kaybetmişti.
Olayla ilgili “Kasten adam öldürmek” ve “Adam öldürmeye teşebbüs” suçlarından tutuklu bulunan 5 sanık bugün Erzurum 1. Ağır ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Karar mahkemesinde tutuklu sanıklardan Erhan ve Sinan Yerdelen’in tahliye ve beraatlarına karar verilirken diğer 3 tutuklu sanık Ayhan, Orhan ve Nuri Yerdelen’e toplamda 4 müebbet 48 yıl hapis cezası verilmesini öngördü.

Editör

Son Güncelleme: 17.04.2012 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.