3 MART BELDESPOR KAZA YAPTI: 1 ÖLÜ 23 YARALI

Aşkale 3 Mart Beldesporlu futbolcuları taşıyan otobüs şarampole yuvarlandı. Kazada bir yönetici yaşamını yitirdi, 23 kişi yaralandı.

11 Mart 2012 Pazar 21:54
3 MART BELDESPOR KAZA YAPTI: 1 ÖLÜ 23 YARALI
Ardahan deplasmanından Erzurum'a dönen Aşkale 3 Mart Beldespor'u taşıyan midibüs Tortum İlçesi yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada bir yönetici yaşamını yitirdi 23 kişi yaralandı.
Kaza bugün saat 18.30 sıralarında Erzurum'un Tortum İlçesine bağlı Aksukapı mevkiinde meydan geldi. Ardahan Göle Belediyesporla oynadığı maçı 2-0 kazanan Aşkale 3 Mart Beldesporlu futbolcular, Aşkale İlçe Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen Özel Halk Otobüsü ile Erzurum'a doğru yola çıktı. Takım antrenörü Sinan Boyacı yönetimindeki 25 DT 948 plakalı midibüs Tortum ilçesine bağlı Aksu kapı mevkiine geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, biri ağır 24 kişi yaralandı.
Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulans ve yoldan geçen özel araçlarla Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis'te yapılan tüm müdahale rağmen yönetici olan ve aynı zamanda belediyenin itfaiye biriminde çalışan evli 3 çocuk babası 40 yaşındaki Gürol Çobanoğlu yaşamını yitirdi.

Editör

Son Güncelleme: 12.03.2012 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.