“28 ŞUBAT’IN MAĞDURU MİLLETİMİZ OLMUŞTUR”

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, “28 Şubat’ın mağduru AK Parti Hiçbir zaman olmamıştır. 28 Şubat’ın mağduru milletimiz olmuştur” dedi.

29 Şubat 2012 Çarşamba 12:13
“28 ŞUBAT’IN MAĞDURU MİLLETİMİZ OLMUŞTUR”
Çalık, yaptığı yazılı açıklamada, “28 Şubat'ta, Süper Güç Olabilecek Bir yapıyı Kurmaya çalışan Erbakan Hocamızla Birlikte Milli Görüşün Önü Kesilmek İstenmiş dolayısıyla Bu Ülkemizin, Milletimizin ve İslam Alemi’nin Önü kesilmiştir” diye konuştu.
28 Şubat’ın yapılmasının iki ana maddesi olduğunu ifade eden Çalık, “Bunlardan birincisi dış politikamızdaki D-8 Oluşumudur, D-8 ile birlikte İslam Alemi ve dünya mazlumları kazanacaktı Dünyayı sömüren güçler kaybedecekti, İslam Coğrafyası batılı güçler tarafından yumuşak lokma haline getirilip sömürülüyordu. Biz bunun için nüfusu 60 milyonun üzerindeki 8 devletle bunu kurduk. Buradaki Hedefimiz dış sömürüyü engellemekti. İkinci Neden İse Ekonomide ki Havuz Sistemidir, Bu sistem ülkemizde halen daha çarçur edilen kamu kaynaklarının bir havuzda toplanarak milletimize aktarılmasıdır, İçeride ki Para babaları muslukları kısıldığı için bundan rahatsız oldular, Ve ABD’den gelen kripto ile İçerideki rantiye grupları da kendi çıkarları için Milletin iyiliğini düşünmeden 28 şubat sürecini gerçekleştirdiler” dedi.
28 Şubatların önlenebilmesi için milletin kendine güvenmesi, demokrasiye inanması gerektiğini söyleyen Çalık, “Kağıtta değişiklik yapmakla darbeler önlenemez. Askerin eğitim biçimi, baştan sona yeniden dizayn edilmeli. Türkiye kendi istikametini yeniden belirlemelidir” dedi.
Erzurum’da yapılan Erbakan’ı Anma etkinliklerine de değinen Çalık, Ulu Cami’inde yapılan Mevlit Programına Olan Teveccühten dolayı Erzurumlulara Teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 29.02.2012 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.