23 TEMMUZ MÜZİK EĞLENCE PROGRAMLARI İPTAL EDİLDİ

İsrail’in Filistin’de yaşattığı katliam nedeniyle 3 Temmuz Erzurum Kongresinin 95. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan müzik eğlence programları iptal edildi

20 Temmuz 2014 Pazar 13:14
 23 TEMMUZ MÜZİK EĞLENCE PROGRAMLARI İPTAL EDİLDİ
Konuyla ilgili Erzurum Valiliği’nden yazılı bir açıklama yapılarak şöyle denildi:

“23 Temmuz Erzurum Kongresinin 95. Yıldönümü ilimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Etkinlikler 19 Temmuz Cumartesi günü ilçe stantları ve resim sergisi ile başlamış olup hafta boyunca devam edecektir. Etkinlikler hazırlanırken ve yürütülürken ülkemizin ve dünyanın gündemi de dikkate alınmaktadır. Son günlerde, İsrail tarafından Filistin halkına yönelik uygulanan devlet terörü ve zulüm başta ülkemizde olmak üzere tüm dünyada nefretle kınanmaktadır. Bu nedenle; 20 Temmuz 2014 Pazar Günü Aziziye Parkında Kültür Bakanlığı Halk Dansları Topluluğu tarafından sergilenecek olan halk oyunları ve 21 Temmuz 2014 Pazartesi Günü yine Aziziye Parkında TRT tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Halk Müziği Konseri toplumun hassasiyetlerini dikkate alarak Erzurum Valiliğimiz tarafından iptal edilmiştir.”

Editör

Son Güncelleme: 20.07.2014 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.