"2026 Kış Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacağımıza inanıyoruz"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkesenligil, "2011 Kış Üniversite Oyunları ve EYOF'un ardından Erzurum'un 2026 Kış Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapacağına inanıyoruz" dedi.

admin
admin
18 Nisan 2018 Çarşamba 16:16
"2026 Kış Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacağımıza inanıyoruz"

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 2026 Kış Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği için seferber olduklarını belirterek, "2011 Kış Üniversite Oyunları ve 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin (EYOF) ardından Erzurum'un 2026 Kış Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapacağına inanıyoruz." dedi.

Taşkesenligil, Erzurum'un, 2026 Kış Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı düzenlemek için aday olmak isteyen kentlerin değerlendirileceği diyalog sürecine resmi başvuru yapması nedeniyle, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğündeki toplantı salonunda şube ve ilçe müdürleriyle bir araya geldi.

Buradaki toplantıda konuşan Taşkesenligil, 2026 Kış Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları için seferber olduklarını söyledi.

Organizasyon için tüm ilçelerde tanıtım ve hazırlık yapacaklarını ifade eden Taşkesenlgil, şöyle konuştu:

"Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve tüm AK Parti hükümeti, olimpiyatların Erzurum'a verilmesi için yoğun çalıştı. Biz de Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'ın direktifleri doğrultusunda çalışmalarımızı tam gaz devam ettiriyoruz. Şehrimizde Valimiz Seyfettin Azizoğlu öncülüğünde milletvekillerimizin de yoğun gayretleriyle 2026'ya adaylık sürecinde yoğun mesai harcamaktayız. 2011 Kış Üniversite Oyunları ve EYOF'un ardından Erzurum'un 2026 Kış Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapacağına inanıyoruz."

Taşkesenligil, vatandaşlara olimpiyatların önemini anlatacaklarını belirterek, bu organizasyonun kente verileceği hissiyle çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Erzurum2026
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.