15 YILLIK YARAYA MERHEM OLDU, ESNAF PLAKET VERDİ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, 15 yıldır atıl durumda bulunan binayı yurda çevirince ilçe esnafı tarafından plaketle ödüllendirildi. Yurtta 250 üniversite öğrencisi barınıyor.

04 Nisan 2012 Çarşamba 14:26
15 YILLIK YARAYA MERHEM OLDU, ESNAF PLAKET VERDİ
Ilıca’da 15 yıldır atıl durumda bulunan belediye iş merkezini öğrenci yurdu olarak ilçeye kazandıran Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in bu başarısı karşılıksız kalmadı. Aziziye Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Selim Alak, Başkan Cengiz’e ilçeye kazandırdığı önemli yatırım için teşekkür plaketi verirken, yurtta barınan öğrencilere de “Esnaf İndirim Kartı” sürprizi yaptı.
Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde öğrencilerin katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Aziziye İlçe Emniyet Müdürü Kamil Genç, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Selim Alak ile muhtarlar katıldı.

ALAK: ÖĞRENCİLER İLÇEMİZİN VELİNİMETİDİR
Alak, toplantıda yaptığı konuşmada öğrencilere indirim kartı sürprizi yaptı. Öğrencilere ilçedeki esnaflarda geçerli olan ve yüzde 15 ile 20 arasında indirimi öngören “Esnaf İndirim Kartı” hediye eden Alak, “Sizler, ilçemizin velinimetisiniz. Tüm esnaflarımızla birlikte sizlere en güzel hizmeti sunmak bizim için en önemli görevlerden birisidir. Taksici esnafından kafeteryaya, ayakkabı tamiratından internet kafeye ve kafeteryalara varıncaya kadar çeşitli oranlarda indirimler yaptık. Bu kartlarda bizim de iletişim telefonlarımız var. Karşılaştığınız her türlü sorunda bizlere ulaşabilirsiniz. Esnafımızın sizlere en güzel hizmeti, güleryüzlü bir şekilde sunacaklarına yürekten inanıyoruz. Esnaf indirim kartımız öğrencilerimize ve esnafımıza hayırlı olsun.” dedi.

CENGİZ: SİZLERİN SORUNLARINA ÇARE OLMAK BİZLERİN ASLİ GÖREVİDİR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz de, 15 yıldır atıl durumda bulunan binanın tamamlanarak yurt olduğunu hatırlatarak, “Bu bina ilçemiz için kanayan bir yaraya dönüşmüştü. Biz geçtiğimiz yaz sezonunda başlattığımız inşaat çalışmalarını tamamladık ve 250 kişilik bir öğrenci yurdunu ilçemize kazandırmış olduk. Buranın ilçemiz için, esnafımız için önemi oldukça büyük. Sizler, ilçemizde yaşayan birer kültür elçisi ve anne babalarınızın bizlere emaneti olan hepimizin kardeşisiniz. Sizlerin sorunlarına çare üretmek, dertlerinizle dertlenmek, sevinçlerinize ortak olmak bizlerin görevidir. Burada Esnaf ve Sanatkarlar Odamız çok anlamlı bir çalışma yapmış ve sizlere indirim kartı hediye etmiştir. Bunun dışında biz de belediye olarak sizlere her zaman destek ve sorunlarınıza çare olmaya hazırız. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Bir sorununuz, sıkıntınız olduğu zaman bizlere ulaşabilirsiniz. İlçemizin ve şehrimizin tanıtımında, Erzurum misafirperverliğinin ülkemizin her bucağına taşınmasında sizlerin katkısı ve desteği oldukça önemlidir.” ifadelerini kullandı.
Toplantıda daha sonra Aziziye Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Selim Alak, 15 yıldır atıl durumda bulunan binayı yurt olarak geri kazandıran Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e ilçe esnafı adına teşekkür plaketi verdi.

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2012 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.