15 Temmuz şehidi Ellik için mevlit okutuldu

Vali Azizoğlu, "Şehitlerimizin sayesinde biz bayrağımızın altında hür yaşıyoruz. Hür yaşayan milletler, gerektiği zaman da bu vatan, bu millet, bu bayrak için canını seve seve feda etmekten asla vazgeçmez. Türk milleti de böyle bir millettir" dedi.

admin
admin
08 Ekim 2017 Pazar 14:33
15 Temmuz şehidi Ellik için mevlit okutuldu

Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Murat Ellik için mevlit okutuldu.

Palandöken ilçesindeki Murat Ellik Camisi'nde Erzurum Valiliği öncülüğünde düzenlenen programa Vali Seyfettin Azizoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, şehidin babası Osman Ellik, silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerim ve mevlidin ardından şehitler ile memleketin birliği ve beraberliği için dua edildi, cemaate lokum ikramında bulunuldu.

Azizoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir milletin kendisi için canını feda eden, kanını döken şehitlere ne kadar sahip çıkarsa o kadar da geleceğe güvenle bakacağını söyledi.

Kentte dün Şenkaya ilçesinde 2 şehidin mezarını ziyaret ettiğini hatırlatan Azizoğlu, şunları kaydetti:

"Bugün de 15 Temmuz şehitlerimizden Murat Ellik'in adının verildiği camide okunan Mevlid-i Nebi ile şehidimizi yad ettik. Murat Ellik ile 15 Temmuz darbe girişiminde ve terörle mücadele sırasında şehit olan tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bu şehitlerimizin sayesinde biz bayrağımızın altında hür yaşıyoruz. Hür yaşayan milletler, gerektiği zaman da bu vatan, bu millet, bu bayrak için canını seve seve feda etmekten asla vazgeçmez.

Türk milleti de böyle bir millettir. Kim bu ülkenin birliğini, dirliğini, kardeşliğini ve beraberliğini bozmaya kalkışırsa millet de bu oyunu en son 15 Temmuz'da bozduğu gibi anında bozma güç ve kudretine sahiptir."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMurat Ellik15 Temmuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.