15-16 YAŞLARINDAKİ ÇOCUKLAR KURŞUN YAĞDIRDI

Erzurum’da bir kişiyi bıçakla yaraladığı için 6 yıl hapis yattıktan sonra denetimli serbest bırakılan şahıs, karakola imza atmaya giderken silahlı saldırıya uğradı.

admin
admin
11 Mart 2017 Cumartesi 00:08
15-16 YAŞLARINDAKİ ÇOCUKLAR KURŞUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgiye göre, N.T. isimli şahıs karakola imza vermeye gittiği esnada, Gürcükapı Polis Merkezi Amirliği önünde bir otomobilden inen 15 ve 16 yaşındaki iki çocuğun silahlı saldırısına uğradı. Bel boşluğuna isabet eden bir kurşunla yaralan N.T. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayda bir araca da kurşun isabet etti. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.
Öte yandan N.T.’nin yıllar önce bir kişiyi bıçakla yaraladığı için 6 yıl cezaevinde yattığı ve denetimli serbestlik kapsamında imza vermek için karakola gittiği öğrenildi. Cinayet Büro Ekipleri saldırganların N.T.’nin hasımı olabileceği üzerinde duruluyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yavuz 2017-03-11 14:04:01

Allah akıl fikir versin su kısacık ömürde barış sevgi kardeş gibi yasamak dururken neyin peşindesiniz kardeşlerim