100 KİŞİLİK SALONU ANCAK DOLDURDULAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum birinci sıra milletvekili adayı Ahmet Palandöken, Erzurum halkının CHP’de kendini gördüğünü, bunun yansımasının da sandıkta ortaya çıkacağını söyledi.

01 Mayıs 2011 Pazar 11:43
100 KİŞİLİK SALONU ANCAK DOLDURDULAR

12 Haziran’daki genel seçimlerde CHP’den milletvekili adayı olan Ahmet Palandöken, Yaşettin Kışlak, Mehmet Sait Şimşek, Nurhan Banu Üner, İsmail Nardemir ve Dursun Murat Çelikoğlu, Erzurum AVM kültür merkezinde partililerle bir araya geldi. Yaklaşık yüz kişilik salonda konuşan CHP İl Başkanı Hasan Çiloğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. CHP’nin Erzurum’da çıkış yaptığını ileri süren Çiloğlu, “Partimiz yıllar sonra, Erzurum’dan milletvekili çıkaracak. Bunu görüyor ve inanıyoruz” dedi.
CHP Milletvekili aday listesinde ilk sırada yer alan Ahmet Palandöken, Mustafa Kemal Atatürk’ü milletvekili seçen Erzurum’dan yeniden milletvekili çıkarmak için yola çıktıklarını belirtti. Salondaki ve seçim gezilerindeki coşku ve heyecanın da bunun eseri olduğunu kaydeden Palandöken, Erzurum merkez ve ilçelerinden gelip kendilerine destek verenlerin isteğinin de vekil çıkarmak olduğunu söyledi.
Palandöken, “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP rüzgarı 81 vilayette esmeye başladı. Bu rüzgarın en güçlü hissedildiği yerlerden biri de Erzurum. 12 Haziran, Erzurum’un ve Erzurumlu’nun bayramı olacak. CHP olarak kentin her yerine ulaşıyor, halkla iç içe oluyoruz. Parti politikalarımızı anlatıyor, iktidar partisinin yanlışlarını onlara gösteriyoruz. Şimdiye kadar CHP’den uzak kalan Erzurum halkı artık CHP’de kendini görüyor. Biz sahaya yeni iniyoruz. Yakın zamanda kitlelerle nasıl buluştuğumuzu herkes görecek. Bütün sorunlarıyla, dertleriyle, neşesiyle tüm Erzurum’la bir olacağız. Erzurum için varız, bunun için yola çıktık” diye konuştu.
Konuşmalar sonrası toplu fotoğraf çektiren Milletvekili adayları, partililerle tek tek ilgilendi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
CHPNİN TANITIM BALONU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.