Gelin RESİSİN çağrısına hep birlikte kulak verelim, Ülke olarak özellikle Erzurum olarak hep birlik te sahip çıkalım çıkalım ki Bugüne kadar yapılan ama hiç birisi tutmayan darbe girişimlerinde sıra dolara geldi, darbenin eli kanlı örgütlerine pabuç bırakmayan bu milletin neler yapabileceği tüm dünya gösterelim.  
Gezi olayları tutmadı
17 – 25 Aralık tutmadı
15 Temmuz tutmadı
SIRADA EKONOMİK DARBE VAR
Şimdi sırada ekonomik darbe var, Allah’ ın izni ile Doların yükselişi de tutmayacak, doların ateşini TÜRK milleti olarak hep birlikte düşüreceğiz.
Yıllardan beri Yurtdışından borçlanmanın daha cazip hale getirildiği ülkemde, LİRA’ mız değer kaybediyor dolar ise süreli  yükselişte bugüne kadar dolar la iş yapmak zaten başlı başına yanlış değil miydi!
Aslında bu yeni olan bir şey değil yıllardır Türkiye Ekonomisi üzerinde oynanan bir oyundu ama artık ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunları bozmanın zamanı geldi, hepimiz bu ülkenin her ferdi ülkesini seven, Milletini seven, Bayrağını seven her kes üstüne düşeni yapması gerekiyor.
Ülkemiz üzerinde oynan Bu oyunları Türk milleti bozacaktır, bozması da gerekiyor. Doların her artışında Türkiye biraz daha borç batağına giriyor dolardaki bu artış en çok borçlu özel firmaları ilgilendiriyor ve yapacağı tahribattan endişe ediliyor.
Merkez Bankası, banka dışı özel firmaların döviz varlıkları ile döviz yükümlülüklerini yakından izliyor ve döviz açıklarını her ay yayımlıyor. Örneğin, 2016 ağustos ayı verisine göre, özel firmaların döviz yükümlülükleri 311 milyar doları bulurken, döviz varlıkları, yani dışarıdaki mevduatları, yatırımları, alacakları 100 milyar dolar dolayında. Bu, net olarak 211 milyar dolarlık bir döviz borcu demek."
Ülkemize sahip çıkalım liramıza sahip çıkalım gün birlikte olma günüdür, gün bir olma günüdür bu ne olduğu belirsiz insanlara gereken dersi verme günüdür.
Türkiye’nin ekonomisine bir katkıda bulunmak istiyorsanız kendi paramıza LİRAMIZA sahip çıkalım.  Bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yıllardan beri söylediğimiz tek şey üretime üretim gelin üretim yapalım derken biz bugünler için üretimi ön görüyorduk ki sonunda neden üzerinde durduğumuz bugün daha iyi ortaya çıkmış durumda
TÜRK Milletinin neler yapabileceğini 15 Temmuzda tüm dünya tescilledi, tüm dünya gıpta ile baktı TÜRKİYE olarak birkez daha neler yapabileceğimizi tüm dünyaya göstermenin zamanı gelmiştir sadece doların değil Avrupa Birliğinin de bunların ağa babalarını da ateşini alma zamanı gelmiştir.
Dişe diş kana kan hesabı dolara karşı Türk Lirası, Avrupa’ya karşı Türkiye...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.