Akhisarspor önünde alınan üç puanın verdiği moralle İzmir’e giden BB Erzurumspor, Göztepe’yi Emrah’ın adrese teslim ortasında Taylan’ın kafa golü ile 1-0 yendi.
Karşılaşmanın ilk yarısına çok iyi başlayan mavi beyazlı ekip, etkili ve tehlikeli ataklar düzenledi. Emrah Başsan’ın korner atışında topa kafayı vuran Leo, yan ağları sarstı. Ardından Oberthan’ın sert şutunu Göztepe kalecisi güçlükle uzaklaştırdı. Bu atağın devamında Sunu’nun çabası gol getirmedi.
Erzurumspor taraftarının 25’inci dakikada yaptığı geleneksel şov sürerken geçen haftanın kahramanı Emrah Başsan yine sahneye çıktı. Emrah, yaklaşık 30 metre uzaktan kale sahasına bir orta yaptı. Emrah’ın bu sezon yaptığı 10’uncu asiste, Sunu ile birlikte koşan Tayfun Antalyalı, çok başarılı ve etkili futbolunu, kafa golü ile süsledi. Göztepe maçının ilk yarısında Erzurumspor, yüzde 52 oranında topla oynama süresi elde etti.
İkinci yarıda sahada Göztepe vardı. Yasin’in şutu direkten döndü, ardından kale önünde peş peşe gelen tehlikeli ataklarla zor anlar yaşadık. İbrahim Sehiç ile birlikte Tolga, Kanstrup, Leo, Hakan’dan oluşan savunma dörtlüsü Göztepe’ye gol şansı tanımadı.
Maçta Taylan ile İbrahim Akdağ ikilisi orta sahada canla başla çalıştı.
Eduok, Obertan, Emrah, Sunu ile oyuna sonradan giren Kone, Jasmin Scuk, Tshabalala üç puanın alınmasına katkı sağladı.
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte üç mağlubiyetten sonra üst üste iki galibiyet kazandık. Ancak Ligde kalmak için Antalya ve Bursa maçlarını da almamız gerekli. Üst üste iki galibiyet daha alırsak Bursa’yı da cehennem hattına yollarız.
Haydi Erzurumspor…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.