Siz de sanıyorum kaç gündür görüyorsunuz.
'Gibici'ler işi son zamanlarda bayağı bir abarttı.
Belli.
Ders de almamışlar.
İstedikleri gibi yazıp çiziyorlar.
İlçe aday listeleri açıklıyorlar.
'Kesin gibi' filan da değil.
Bayağı bildiğiniz kesin!
***
İlçe belediyeleri konusunda Erzurum'da şu ana kadar hep şöyle yapıldı.
Gönlümüzden geçenleri aday ettik, istemediğimizi aday etmedik.
Ama bir şeyi hesap etmiyoruz gibime geliyor.
İşin içindekiler bunun farkında.
Çok da uzak ihtimal değil.
Herhalde Büyükşehir adayı örneğinde olduğu gibi bir şey olacak.
Korkarım 'gönlümüzden geçenler' değil, 'aklımızdan geçmeyenler' aday gösterilecek ve biz bayağı yine bir ters köşe olacağız!
***
'Öyle şey olmaz' diyenler!
Parmaklarınızı göremiyorum!
--
NOT 1 : Geçen yıl Binbir Hatim Dualarının  yapıldığı gün merkeze bağlı bir köydeydim. Cuma namazından sonra bir dostumuzun akrabasının cenazesini kaldırmak üzere camideydik. Namaz öncesi Ulucami'de kürsüde hitap eden hatip, hiç de gereği olmadan o esnada camide olan milletvekillerinin isimlerini tek tek saymıştı. Ben dahil, yanımdaki arkadaşlarım da, merkezi sistem vasıtasıyla köy camiinde dinlediğim Ulu camiiden canlı yayınlanan bu tanıtıma, tepki göstermiştim. Kesinlikle yapılan doğru bir şey değildi ve camide bir nevi siyaset yapılmıştı. Bekeret versin milletvekilleri de bulunmadığından bugün öyle bir şey olmadı da aynı rahatsızlığı duymadım. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.