Uyusun da büyüsün derdin büyüdüm anne. Bana o ak sütünden Verdin, büyüdüm anne. Uykuma yıldızları Serdin, büyüdüm anne. Anne güzelliğine Erdin, büyüdüm anne. Faruk Nafiz ÇAMLIBEL

Mayıs ayının 8’i Pazar gününe rastlayan gün yani bu Pazar günü; Bizleri doğuran, büyüten, o ayakları öpülesi annelerimizin günü…

Her yıl olduğu gibi bu yıl da anneler gününe bu Pazar kutluyoruz.

Başta Annem ve eşim olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum, sadece yılın 1 günü değil yılın 365 gününü de bizim için “ ANNE ”le günüdür. “ANNE” dört harfli ama çok büyük anlamlar dolu ve birçok bebeğin ağzından çıkan ilk kelimedir.

Sıcacıktır, sizi sarar, söylerken içiniz ısınır. Basit gibi görünen ancak her harfinde farklı duygular saklayan bir kelimedir.

Dünyaya geldiğiniz anda sizi saran ilk koku O’nun kokusudur. O’nun kokusu başkadır, gülüşü başkadır, bakışı başkadır, çünkü O başkadır.

Çünkü O sizin annenizdir. O’nun kollarında huzur bulursunuz. O kollar fedakârdır, koruyucudur, sevgi yüklüdür. Bir annenin çocuğunu sevmesi bu dünyada karşılıksız sevgiye tek örnektir.

“ANNE “ Yalanlarla dolu bu koca dünyada, yalansız sevginin adıdır ANNE’ nin sevgisi Geçici değildir ve ömür boyu sürer.

Bugün Annelere özel bir gündür.

Anne’ ye en büyük hediye nedir biliyor musunuz?

Yanında giderek “ANNEM” diyerek elini öpmenizdir.

Aslında bunu her gün yapmalıyız İşte anneler için en özel ve en güzel an budur.

Ben her gün akşamları işten çıktığımda saat kaç olursa olsun Annemin görmeden kendi evime gitmem İşten eve gittiğimde her ne kadar yorgun olursam olayım annemin o gül yüzünü gördüğümde boynuna sarılıp öpüp kokladığımda adeta bütün yorgunluğum bitiyor.

Anneler gününde annenize yapacağınız en güzel şey onu hatırlamak olacaktır.

Anneye özel bir çiçek veya bir hediye götürmeniz bu günü daha da özelleştirecektir.

Aynı şehirde yaşamıyor olabilirsiniz.

O gün telefon etmeniz, sesinizi annenize duyurmanız ve “SENİ SEVİYORUM ANNEM” demeniz her şeyden önemlidir anneniz için.

Sizin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yuvada yaşıyor olmanız ve onu hatırlamanız en büyük hediyedir sizden ona giden.

Bu vesile ile tüm annelerin anneler gününü kutlar, cennet kokan o gül kokulu analarımızın ellerinden öper, hayırlı uzun ömürler dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.