Geçen gün gazetelerde Erzurum adına sevindirici bir haber okudum aslen Erzurum lu olan Üsküdar yapımın sahibi Bülent DURGUN Erzurum da dizi çekecek!
Çok hoşuma gitti, Erzurum dan gidip te doğduğu şehri unutmayan insanlarda varmış demekki, İlimizin tanıtımı için çok güzel sevindirici bir haber !
Bir teşekkür etmek için araştırarak Bülent DURGUN kardeşimize ulaştım, Bülent kardeşimizi gerçekten de bu dizi için çok heyecanlı gördüm amacı doğup büyüdüğü, ekmeğini yediği, suyunu içtiği iline bir şeyler yapma gayesi içinde gördüm bu beni oldukça sevindirdi.
Dizi çekimleri için kadrosunun hazır olduğunu ve bu dizi içinde hiç kimseden bir maddi beklentisi olmadığını ve tamamen kendi öz kaynaklarını kullanacağının altını çizerek defalarca söyledi amacının sadece Erzurum un tanıtımını yapmak olduğunu ifade etti.
Bu dizininde Eylül ayı itibari ile TRT 1 de diğer filmlerle birlikte başlanılması için tüm film setinin hazır olduğunu ama TRT Genel müdürlüğünün de Eylül ayında başlanılması içinde izin vermesi gerekiyor dedi. 
Dizinin Eylül ayında başlanılması için Erzurum a gelerek bir takım ziyaretlerde bulunduğunu ve başta Erzurum valimiz Dr. Ahmet ALTIRPARMAK Büyük şehir Belediye başkanımız Mehmet SEKMEN ve bir çok siyasetçi, bürokrasi ile görüşmelerinde dizi için destek verdiklerinden ifade etti.
Merak ettim ve hikayeyi görmek istediğimi söyledim sağolsun hemen gönderdi, gerçekten çok hoş bir hikaye bu dizi ile Erzurum un tanıtımı ile birlikte bir çok kişide ekmek yiyecek ve amatör tiyatrocularımızda belkide bu dizide rol alacak demektir.
Buraya kadar çok güzel un var, şeker var, yağda var ama kim bu ateşi yapmaya yardımcı olacak
2013 de Dünya Göz hastanesi Erzurum a gelerek bir şubesini açmak istediğini söyledi yer verilmedi, eski  Erzincan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım gelin Erzincan da açın dedi ve yeri kendisi verdi bununla birlikte birçok işten mahrum kalan Erzurum! Maalesef şuana kadar birçok fırsatı geri teptik
Şuan bu dizi başka bir ilde çekilmek istenseydi inanıyorum ki siyasetçisi ile bürokrasi ile birlikte atağa kalkmıştı bu dizininde bir an önce başlanılması için Erzurum olarak birazda bizler elimizi taşın altına koymamız gerekmiyor mu ?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
harun cici 2014-09-08 12:16:45

erzurum için harkulade bizerzurumlular olarak elimizden gelen katkıyı koymayada hazırız

Avatar
Ferhat KOTAN 2014-08-27 15:43:40

Hayırlı olsun...

Avatar
Bülent Durgun 2014-08-27 13:49:22

Değerli Erzurumlu Hemşerilerim Öncelikle Sayın Mehmet Nuri Alim Beye Köşe Yazısı İçin Teşekkür Ediyorum Takdir Edersinizki Sektörün Kalbi İstanbulda Atılıyor Bu işlerin Kalbi İstanbul Ama Biz Projemize Alt Yapımıza Güvenerek Neden Erzurum Olmasın Dedik Çünkü Adanada Bursada Nevşehirde Muğlada Ve Bir Çok İldede Şuan Diziler Çekiliyor Bende Erzurumlu Bir Yapımcı Olarak Bu Yıl öneliğimi Üsküdar Yapım şirkeketimle Erzuruma Harcıyacağım Kesinlikle Kimseden Maddi Bir Talebimiz Yoktur Erzurumun Yürekli Sevdalıları Yanımızda Olsunlar Arada Dizimizin Setini Ziyaret Etsinler Birlik Beraberliklerini Sıcak Dadaşlar Olarak Sergilesinler Bu Bize Yeter Ben Elimden Gelen Çabayı Gösterip Kısa Sürede Çekime Girmeye Çalışacağım Güzelde Bir Gala Birinci Bölümde Erzurumada Dizimizin Tanıtımı İçin yapmayı Planlıyoruz Erzuruma Tüm Büyüklerimize Destek Olan Olmayan Tüm Erzuruma Saygı ve Selamlarımı İletiyorum Saygılarımla ..... Bülent DURGUN