Başkan Orhan, sıkılmadık el bırakmadı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk oylaması çalışmaları sürecinde ilçesini adeta karış karış gezerek, vatandaşlara yeni sistemin önemini anlattı. Dadaşkent ve Ilıca’nın yanısıra 69 mahalle statüsünde köyü bulunan...

11 Nisan 2017 Salı 14:00
Başkan Orhan, sıkılmadık el bırakmadı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk oylaması çalışmaları sürecinde ilçesini adeta karış karış gezerek, vatandaşlara yeni sistemin önemini anlattı. Dadaşkent ve Ilıca’nın yanısıra 69 mahalle statüsünde köyü bulunan Aziziye’de Başkan Orhan, köylerin tamamını gezerken, ilçe merkezinde de esnaf ziyaretleri, kahvehane toplantıları ve ev buluşmaları gerçekleştirdi.

AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Orhan, “Ulaşılmadık vatandaş, sıkılmadık el bırakmayacağız.” sloganıyla yaklaşık bir aydır gece gündüz demeden halk oylaması çalışması yaptı. Bin 702 kilometre kare alana sahip Aziziye’nin tamamını, mahalle mahalle, köy köy gezen Başkan Orhan, 16 Nisan’ın Türkiye için dönüm noktası olduğunu, yeni anayasayla artık huzur, güven ve istikrar ortamının kalıcı olacağını vatandaşa aktardı.

İlçe teşkilatıyla birlikte gittiği mahalle ve köylerde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandıklarını ifade eden Başkan Orhan, inşallah 16 Nisan’da Erzurum’un ve Aziziye’nin tarihi bir rekorla sandıklara evet damgasını vuracağına yürekten inandığını kaydetti.

Başkan Orhan, yaklaşık bir aylık süreçte yaptığı ziyaretlerde gözlemlerini paylaşırken, “Hemşehrilerimiz, tek millet, tek devlet, tek bayrak ve tek vatan için ‘evet’ kararında birleşirken, milletimizi yok sayıp, millet iradesine saygı duymayanlara da tarihi bir ders vereceklerdir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan, 12 Nisan Çarşamba günü saat: 13:30’da Dadaşlarla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingi için tüm vatandaşları İstasyon Meydanı’na davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.