Gördüğü her haberin altına yorum yapan her şeyi çok iyi bilen ancak

Lafa gelince mangalda kül bırakmayan,

İcraata gelince o mangalı yakacak ateş bile bulamayan lar

Cehaletinden dolayı bakıp okumayan, okuduğunu anlamayan, anlasa bile kendi egolarını tatmin etmek için çalışan ve üreten siyasi ve ya iş adamlarına saldırarak karalayan, kendi ailesine, çocuğuna sözünü geçiremeyen çevresi tarafından adam yerine konulmayan kişi veya kişiler sosyal medya üzerinden ufkunun dar olduğu için, aklının almadığı işler için insanlara saldıran çirkeflik yapan haddini aşanları anlamak gerçekten zor.

Bir kaç tanede kendisi gibi dalkavuk buldu mu hadi bree kim tutar sizi.

Erzurum’ u hatta bırakın Erzurum’ u Türkiye yi yönetmek sizin hakkınız, sizin hakkınız yiyorlar biraz uyanık olun gelin şu yönetime bir el atın siz yönetirseniz ne işsizlik kalır, ne göç olur, nede kriz olur

BAHSİ GEÇEN DALKAVUKLAR SİZ VARYA?

Ancak birilerinin önünde takla atarsınız, ondan sonrada Erzurum a kim ne yapırkiii gardaşşşşş e sizin gibi taklacılar oldukça bu memlekete hiç kimse bir şey yapmaz ve bilakis At ı alanında Arpa yı satanında der ve gider!

  • Bir şey biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus ki seni adam sansınlar” diye bir söz vardır şimdi daha çok beğeniyorum, Bizim kendini bilmez cahil curafa sözde zavallılar her şeyi çok iyi biliyor ve maalesef ki bilir bilmez her şey hakkında konuşuyor.

Bakın size bir öneride bulunayım bilmediğiniz bir şey hakkında yorum yapmayın kimse sizden bir beklentisi yok yeter ki çalışan insanlara engel olmayın. Konuşmayı beceremiyorsanız “ Susun “ sizden ne yorum nede bir beklentisi olan var. İnsanların hevesini kırmayın yeterrrr biraz sessizlik lütfennnnnnn....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.