Meclisteki kıravatlı teröristlerden bir Zerdüşt olan HDP’li Özgüneş, "Mustafa Kemal, Birinci Dünya Savaşı'nda İzmir'e gidemedi. Antakya'dan, bilmem nereden başlamadı. Kürdistan'a geldi. Erzurum Kongresi'ni, Sivas Kongresi'ni yaptı" diye zırvalamış,

Bu ırki ve fikri devşirmeye hatırlatırız, Bahsettiğin ve aslında düşman olduğun Gazi Mustafa Kemal Atatürk, senin gibi o dönemde vatan topraklarını Kürdistan diye bölmek ve ingilizlere peşkeş çekmeye çalışanların darağacında nefesini kesti.

Aynı bu günkü Milli Devlet duruşu ile; Kürdistan hayali ile Türk’ün ve Kürdün düşmanı ve katili Apo’nun, Demirtaş’ın sesini, binlerce teröristin nefesini, etekli ve kravatlı teröristin ense traşını kestiği gibi, Erzurum size bırakın Kürdistan olmasını, ancak Kabristan olur.

Kurtuluş ve Kuruluş dönemi , Milli Mücadelenin ve o günlere atfen günümüz Türkiye’sinin İstiklal ve İstikbalinin moral ve motivasyon kaynağı Erzurumlular, Türkü ile Kürdü ile Alevi’si Sünnisi ile senin gibi bölücüleri hayalinizde kalacak Kürdistan’a olmasa bile hainler kabristanına kavuşturacaktır evelallah.!

Bu hain bölücüye Ülkemizdeki ve Dünyadaki bütün Erzurumluları, dokunulmazlığının kaldırılıp, yargılanması için tepki koymaya Erzurum milletvekillerimizi de mecliste fezleke hazırlamaya davet ediyoruz.

Selam saygı dua...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.