Mevcut kadroya takviye edilen oyunculardan 3'ü banko onbirde sahaya sürülmüş.
Üstelik golcü diye alınan Deniz bir gol atmış, bir de asist yapmış. Üstelik rakibine hem de net bir pozisyon vermeden 3-0 gibi farklı bir üstünlük sağlamış.
Üstelik futbol oynamaya elverişli bir zemin var ve yine takım o soğuğa rağmen karşı tribünleri doldurmuş o vefakar seyircisini de arkasına almış.
Üstelik her oyuncu da verilen görevi bir şekilde yerine getirmiş.
Ama..
İşte 'ama'sı var.
***
Saydım işte.
Onca güzelliğe rağmen iflahı mümkün olmayan 'katıksız muhalefet partisi' gibiyim!
Ben, bunca olumlu gelişmeye rağmen niye maçtan hiç zevk almadım?
Niye ben özellikle de ikinci yarı oyunu seyretmekten çok, bir an önce maç bitse de eve gitsek diye düşündüm?
Acaba birisi bana sorsa ki maçın yıldızı kim, iki gol atan Sefer'i diyeyim mi, yoksa hiç bir şey söylemeyeyim mi?
***
Hadi onu da geçtim.
Devre olmadan son maçta izlediğim Büyükşehir Belediyespor futbol takımı ile bugün izlediğim takım arasında ne fark var diye biri sorsa, nasıl bir cevap vermeliyim?
İlk yarıdaki takıma göre bu takım daha iyi dersem kendimi kandırmış, transferi yapan mevcut yöneticilere yalakalım etmiş olmaz mıyım?
Yok, bugün seyrettiğim takım ilk yarıda seyrettiğim takımdan kötü dersem, hem transferde yanlışlık yapıldığını söylemiş olurum (ki haksızlık da etmiş olurum), hem de o ilk yarıdaki takıma gereksiz bir anlam yüklemiş olurum!
***
O açıdan direkt diyeyim.
Belki maça gelirken psikolojim bozuktu, belki karnım açtı, belki soğuktan oldu, belki rakibi zayıftı, belki, belki, belki...
Ne bileyim.
Bir sebebi mutlaka var illa ki!
Ben bu maçtan ne bir şey anladım, ne de çok tad aldım.
Zaten değişen çok bir şey de olmamış olacak ki Belediyespor'un sıralamadaki yeri bile değişmedi.
Maçtan önce de 6'ncı sıradaydı, farklı galip geldiği bu maçtan sonra da baktım, aynı yerde!
Her golden sonra stad hoperlöründen son günlerin popüler parçası 'Entarisi dım dım yar' türküsü çaldı.
Sanırım dım dım olan sadece entari değil, maç da dım dım dı!
***
Şurası kesin belli ki, ligi şampiyon bitirirse ancak bizi memnun edecek olan Belediyespor'a sadece iç saha galibiyetleri değil, deplasman galibiyetleri de şart!
Bizi ancak kesse kesse o kesecek.
Deplasman galibiyetleri derken öyle arada, sırada değil!
Bayağı bir seri!
Ne zaman deplasman galibiyetlerini de seriye bağlar, o zaman bu işe 'olacak' gözü ile bakacağız!
Aksi taktirde düşecek bir cemre ile Erzurum'a yaz gelmez!
--
NOT : İçişleri Bakanı Efkan Ala geldi bugün Erzurum'a. Valilik Basın Bürosu'ndan, çiçeği burnundaki Bakanımızın Polisevi'ndeki Basın toplantısı için ben de davet aldım. Ama, işlerimin yoğunluğundan gidmedim. Dolayısıyla da bir çok arkadaşım gibi sayın Erzurumlu Bakan ile tanışma mutluluğuna ben de yine erişememiş oldum! Ayrıca, bakanın Erzurum ziyareti ile ilgili haber sitelerinde yeralan resim, haber ve paylaşımlara baktım. Sadece bir kare çok ilgimi çekti. O da Milletvekili Muhyettin Aksak ile İl Başkanı Murat Kılıç'ın yüz ifadeleri. Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, Miletvekilleri Adnan Yılmaz ve Cengiz Yavilioğlu'na göre bu iki ismin moralsizlikleri benim gözüme çarptı ilk! İlçe adaylarının belirlenmesinden sonra ilk defa geldikleri şehirde Aksak ve Kılıç'ın fotoğraflara yansıyan yüz ifadelerinden, sizi bilmem ama ben çok şey okudum.
---
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çarkı gariban 2014-01-26 22:42:52

Çat'ta seçimi CHP ye kaptırsınlar dahada moralleri bozulur harhalim ağabeyi .. Kendince siyaset yaptılar ama yemezler Çat Adayını ve Güney ilçeleri adaylarını onlar belirledi cefasında sefasınıda
Onlar çekecek bu böyle biline