Kurucusu olduğu AK Parti’den geçtiğimiz hafta istifa ederek yeni parti için çalışmalarına hız verdiği konuşulan Ali Babacan Erzurum’da kimler ile temasta?

Kuşkusuz AK Partilileri de meraklandıran bu soru cevap arayadursun, kulislere teşkilatlanma konusunda isimler de yansımaya başladı.

Erzurum Barosu’na kayıtlı genç bir avukatın yanısıra Atatürk Üniversitesi’nde bir öğretim üyesi ile temasa geçildiği belirtiliyor ama isimler netliğe kavuşmuş değil.

Özellikle Ali Babacan ile birlikte çalıştığı öne sürülen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yakın olduğu belirtilen isimler ile temasa geçildiği bilgileri alınırken, Refah Partisi’nin eski İl Başkanlarından Cemalettin Hınıslıoğlu’nun da adı geçiyor.

Ancak Gül’e yakınlığıyla bilinen Hınıslıoğlu’nun ilerleyen yaşını ve kötüleşen sağlığını gerekçe göstererek teşkilatlanma çalışmalarında olmayacağını bildirdiği kaydediliyor.

Sanırım önümüzdeki hafta bu sayfada daha başka isimler ve kulis bilgileri yeralacak, özellikle bu konuya kulak kabartmak isteyenler! Biraz daha beklemenizde fayda var.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER:

Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. (Mehmet Akif Ersoy)

DUVAR LAFLAMALARI: Zaten ölücez. Çok da şeyapmamak lazım!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.