31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçiminde başkanlık koltuğuna oturmayı hayal eden AK Parti’nin adayı Dr.Mahmut Uçar, daha başkan olamadı ama baba oldu.

7 Ağustos 2016 tarihinde kendisi gibi hekim olan Aybüke Gözde Gültekin ile Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın da katıldığı bir törenle evlenen Mahmut Uçar, ilk baba mutluluğunu adayken tattı. Mahmut Uçar ve Aybüke Gözde Gültekin’in bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Çiftler, ilk çocuklarının ismini Ahsennaz koydu. Seçim çalışmalarından arta kalan zamanlarda çocuğunu seven Mahmut Uçar ve eşi Aybüke Gözde hanımı DOĞUTÜRK ailesi adına tebrik ediyor, Ahsennaz bebeğe analı babalı büyümesi dileklerimi iletiyor, “Hoş geldin” diyorum.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Gidenin arkasından noktayı koy ki gelenin ismi büyük harfle başlasın (Anonim)

DUVARIN DİLİ: Gönlünde yer yoksa ayakta giderim!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.