Yatırımları inceledi

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, memleketi Erzurum’da çeşitli incelemelerde bulundu.

admin
admin
03 Haziran 2017 Cumartesi 15:43
Yatırımları inceledi

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, bu sabah saatlerinde memleketi Erzurum’a geldi. Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Polis Okuluna giderek ziyaret ve incelemelerde bulunan Selami Altınok daha sonra Vali Seyfettin Azizoğlu ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile birlikte yapımı devam eden yeni Emniyet Müdürlüğü binasına geçerek incelemelerde bulundu. Yeni hizmet binasının yapım aşamasıyla ilgili şantiye yetkililerinden bizzat bilgi alan Altınok, inşaat alanını gezdi.

Hemşehrilerinin Ramazan ayını kutlayan Selami Altınok, çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Altınok, "Emniyet Genel Müdürlüğümüzün Erzurum’da yapmış olduğu çalışmaları sayın valimizle beraber geziyoruz. Eksik veya yapılması gerekenler noktasında değerlendirmelerde bulunuyoruz. Allah’a hamd olsun yatırımlarımızı üzerimize düşen neyse hızlı bir şekilde yapıyoruz. Emniyetle ilgili yatırımlarımız hızlıca devam ediyor. Planlanan zaman ve arzu ettiğimiz şekilde çalışmalarımız tamamlanacak" diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.