VALİ ALTIPARMAK OLAYA EL ATTI, O POLİSLERE SORUŞTURMA!

Erzurum’da iki şüpheliyi tekme tokat gözaltına almaya çalışan polisler hakkında Valilik tarafından soruşturma başlatıldı.

31 Aralık 2013 Salı 11:59
VALİ ALTIPARMAK OLAYA EL ATTI, O POLİSLERE SORUŞTURMA!
Erzurum’un Yakutiye ilçesinde dün meydana gelen olayda bir grup gence polis tarafından GBT sorgulaması yapılmak istendi. Polisin GBT sorgulamasında gençlerin kimlik göstermemesi ve mukavemet girişiminde bulunması sonucunda polise zor anlar yaşatan bir şahıs tekme tokat gözaltına alındı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibinin gelmesiyle polise karşı direnen şahıs ekip otosuna zorla bindirilerek karakola götürüldü. Polisin sert tutumu olay yerindeki vatandaşların da tepkisine neden oldu.

Olayın ardından tekme tokat gözaltı yapan polisler hakkında Erzurum Valiliğince bugün soruşturma başlatıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“30 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 14.30 sıralarında ilimiz Çaykara Caddesinde polis memurları ve iki vatandaş arasında meydana gelen ve görsel ve yazılı basında yer alan hadiseyle ilgili olarak, olaya karışan görevli polis memurları hakkında Valiliğimizce soruşturma başlatılmıştır.”


Editör

Son Güncelleme: 31.12.2013 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dadaş 2013-12-31 13:07:10

adam gibi adam vali