ÜNİVERSİTE İÇERİSİNDE BIÇAKLI SALDIRI

Erzurum Atatürk Üniversitesi içerisinde yaşları 17 ila 15 arasında değişen 4 kişi, kız meselesi yüzünden çıktığı belirtilen kavgada Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi 1 genci feci şekilde dövdü.

29 Temmuz 2011 Cuma 19:24
ÜNİVERSİTE İÇERİSİNDE BIÇAKLI SALDIRI
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.30 sıralarında Atatürk Üniversitesi Kampüs'ü içerisinde yemekhaneler önünde meydana gelen olayda 18 yaşından küçük 4 kişi kız meselesi yüzünden Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen Hüseyin A'ya ve yanında bulunan Emrah G.'ye bıçakla saldırdı. Hüseyin A'yı bacağından bıçaklayan 4 saldırgan daha sonra şahsı adeta öldüresiye dövdüler. Yüzü ve bacağı kanlar içerisinde kalan Hüseyin A., aldığı darbeler üzerine bir süre sonra baygınlık geçirdi.
Kavga olayının polise bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ve üniversite güvenlik görevlileri kaçmaya çalışan 4 saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.
Ağır yaralı Hüseyin A.,olay yerine sevk edilen ambulans ile hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan 4 kişi karakola götürüldü.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.