UÇAĞA GECİKİNCE, BOMBA İHBARI YAPTI

Erzurum'da geciktiği için ailesiyle birlikte uçağa alınmayan bir kişi, Erzurum-İzmir seferini yapan uçağa bomba ihbarında bulundu.

19 Ocak 2012 Perşembe 13:05
UÇAĞA GECİKİNCE, BOMBA İHBARI YAPTI
Olay, dün saat 14.20 sıralarında Erzurum Havalimanı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, F.O. isimli vatandaş, İzmir'e gitmek için kendisi, eşi ve çocuğu için bilet aldı. Daha sonra Erzurum Havalimanı'na giden F.O., check-in işlemlerini yaptırmak istedi. Ancak görevli tarafından F.O.'ya uçağın kapılarının kapandığı ve kendilerinin alınamayacağını belirtildi. Bunun üzerine görevliye uzun süre uçağa binmek için ısrarda bulunan F.O.'nun ısrarları sonuç vermedi. Sinirli bir şekilde havalimanından ayrılan F.O., kısa süre sonra emniyeti arayarak Erzurum-İzmir seferi yapan uçakta bomba bulunduğu ihbarını yaptı. İhbar üzerine Erzurum Havalimanı'nda kısa süreli panik yaşanırken, uzman ekipler incelemede bulundu. Yapılan çalışmaların ardından ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.
Olay sonrası asılsız ihbar üzerinde çalışma yapan polisler ihbarın F.O. tarafından yapıldığını belirlediler. Gözaltına alınarak sorgulanan F.O., ifadesinde sinirlendiği için bomba ihbarında bulunduğunu belirtti.
F.O., daha sonra Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.

Editör

Son Güncelleme: 19.01.2012 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.