TERÖRİSTLER KÖYLÜYÜ KURŞUNA DİZDİ

Erzurum'da teröristler, köye indiklerini jandarmaya ihbar eden 76 yaşındaki Mustafa Bingöl'ü evinin kapısında kurşuna dizerek öldürdü.

20 Kasım 2014 Perşembe 15:57
TERÖRİSTLER KÖYLÜYÜ KURŞUNA DİZDİ
Erzurum'un Tekman ilçesinde 6 kişi olduğu tespit edilen PKK'lılar köye indiklerini ve köylülere iş yaptırdıklarını jandarmaya ihbar eden Mustafa Bingöl (76) isimli vatandaşı evinin kapısında kurşuna dizerek öldürdü.
KURŞUN YAĞMURUNU TUTTU
Tekman'a bağlı Hacıömer köyüne gece saatlerinde gelen ve 6 kişi oldukları belirtilen silahlı grup Mustafa Bingöl'ün kapısı çaldı. Kapının açılmasıyla teröristlerin kurşun yağmuruna tuttuğu Bingöl, olay yerinde öldü. Saldırı sonrası silahlı grup karanlıktan yararlanarak olay yerinden kaçtı.
İHBAR ETTİĞİ İÇİN VURDULAR
Amcasının teröristlerce katledildiğini belirten Murat Bingöl ise "Amcam köyde teröre karşı duruşuyla biliniyordu. 3 hafta önce teröristler köye gelip, köylülere salma vurmuşlar (pirinçle pişirilen bir yemek türü) ve iş bölüşümü yaptırmışlar. Amcamda bu durumu jandarma karakol komutanlığına giderek bildirmişti. Olay gecesi amcam, 3 torunu ve gelini, evde oturduğu sırada gece yarısı kendilerini asker olarak tanıtan 6 terörist kapıyı çalmış. Amcamın kapıyı açmasıyla kurşun yağmuruna tutulmuş. Amcam olay yerinde öldü. Torunları ve gelini ise saldırıdan korkup iç odada saklanmışlar." dedi.
Otopsi yapılmasının ardından cenaze öğle namazının ardından köyde toprağa verildi.

Editör

Son Güncelleme: 20.11.2014 23:43
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTekman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.