TEKMAN’DA SİLAHLI SALDIRI: 1 KİŞİ ÖLDÜ 2 KİŞİ YARALANDI

Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Çimenözü Köyünde silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

30 Temmuz 2013 Salı 15:58
TEKMAN’DA SİLAHLI SALDIRI: 1 KİŞİ ÖLDÜ 2 KİŞİ YARALANDI
Edinilen bilgiye göre, önceki gün Çimenözü Köyünde meydana gelen olayda, Şahin Sarıkaya önceki yıl ölen kardeşinin eşi Fatma Sarıkaya ile ailevi nedenlerle tartıştı. Sarıkaya tartışmanın büyümesi üzerine yengesi Fatma Sarıkaya ile kendi annesi Mirince Sarıkaya'yı tabanca ile ateş ederek vurdu. Ağır yaralanan Fatma Sarıkaya kaldırıldığı Çat Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ayağından kurşunla yaralanan anne Mirince Sarıkaya ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay sonrası kız kardeşinin vurulduğunu öğrenen Ayhan Coşkun, öfkeyle geldiği köyde muhtar Faruk Karataş'ı tabanca ile vurarak yaraladı. Karataş, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşanan olaylar sonrası kaçan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Editör

Son Güncelleme: 30.07.2013 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cosku 2013-12-01 23:51:51

Ikiside tyakalandi yengesiyle beraber olmak istemis muhtari wuran Ayhan coskun degil sahin sarikaya muhtar yalansöyliyerek Ayhan wurdudedi coskun ailesinden para almak Icin muhtari esi sahin sarikayanin halasi