TEKMAN’DA KAN DONDURAN CİNAYET 2 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI

Erzurum’un Tekman ilçesinde gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya gelen bebek, anne ve babası tarafından öldürüldü. Cinayet olayı 2 yıl aradan sonra ortaya çıktı.

15 Nisan 2014 Salı 08:59
TEKMAN’DA KAN DONDURAN CİNAYET 2 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI
Olay Tekman’a bağlı Karapınar Köyünde 2 yıl önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karapınar köyünde ikamet eden G.Ş. isimli kadın, Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesine gelerek burada bir kız bebeği dünyaya getirdi. Doğum sonrası kadın hastaneden ayrıldı. Aradan geçen zaman diliminde Nenehatun Kadın Doğum Hastanesindeki görevli ekip bebeğin sağlık kontrolünü takip etmek istedi. Bunun için Tekman’daki hastaneden bebeğin durumuyla ilgili bilgi istendi. Tekman Devlet Hastanesinden bir ekip bebeğin topuğundan kan örneği almak için Karapınar köyüne giderek aile ile görüşme yaptı. Görüşmede G.Ş.’nin doğum yaptığını inkar etmesi üzerine konu güvenlik birimlerine bildirildi.

Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri tarafından planlı istihbari çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde bebeğin öldürülerek gizlice gömüldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla önceki gün cinayet olayıyla ilgili operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında İzmir’in Menemen ilçesinde, Erzurum merkez ve Tekman ilçesinde belirli adreslere baskın yapılarak 6 kişi gözaltına alındı. Jandarmada yapılan sorgulamanın ardından 4 kişi serbest bırakılırken, bebeğin annesi G.Ş. ile kaynı İ.Ş.’nin cinayeti işledikleri iddia edildi. Bebeğin G.Ş. ile İ.Ş. arasındaki gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya geldiği jandarma da verilen ifadede ortaya çıktı.

Zanlıların jandarmadaki gözaltı süreleri devam ediyor. Gözaltı süresinin dolmasının ardından mahkemeye sevk edilecekleri belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 15.04.2014 08:59
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTekmanCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet salih 2014-04-15 11:59:53

kürtler cahiller namus onlar için önceliklidir ne diyim?