TABANCA VE DÖNER BIÇAKLARIYLA BAKKALI BASAN SALDIRGANLAR TERÖR ESTİRDİ

Erzurum’da iftar öncesinde trafik ve kaldırım işgali nedeniyle başlayan tartışma, iftar sonrası tabancalı, döner bıçaklı kavgaya dönüştü.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 23:24
TABANCA VE DÖNER BIÇAKLARIYLA BAKKALI BASAN SALDIRGANLAR TERÖR ESTİRDİ
Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Yakutiye ilçesi Çaykara Caddesi Piri Reis Sokak üzerinde meydana gelen olayda; iftar öncesi bir bakkalın malzemelerini yola kadar taşırdığı iddiasıyla trafikte sıkışma meydana geldi. Bunun üzerine trafikte seyreden araç sürücüsü ile bakkal sahibi arasında başlayan tartışma ufak çaplı kavgaya dönüştü. Vatandaşların ve polisin araya girmesiyle olay sakinleştirilerek taraflar ayrıldı. İftar sonrasında ise yanına akrabalarını toplayan araç sürücüsü yaklaşık 30 kişilik bir grupla gelerek bakkala yönelik saldırıda bulundular. Bakkalın camlarını kıran, tezgahlarda bulunan karpuz ve diğer meyvelere döner bıçaklarıyla saldıran grup kuru sıkı tabancalar ile de sağa sola ateş açarak adeta sokak üzerinde adeta terör estirdiler. Olayda 10’a yakın kişi aldıkları bıçak kesikleri nedeniyle yaralanırken, polis, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay sonrası bakkalın yakınları sokak üzerinde toplanarak saldırganlara ateş püskürdüler. Polis öfkeli vatandaşları sakinleştirmek için çaba harcarken, zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Editör

Son Güncelleme: 12.07.2014 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.