ŞÜPHELİYİ BIRAKIP, GAZETECİYE MÜDAHALE ETTİ

Erzurum’da kimlik sorgulamasında polise zorluk çıkaran şahısları görüntülemek isteyen İHA muhabiri polisin tepkisiyle karşılaştı. Şüpheliyi bırakıp basın mensubuna müdahale eden polis memuru tavrıyla tepki çekti.

admin
admin
25 Aralık 2016 Pazar 16:13
ŞÜPHELİYİ BIRAKIP, GAZETECİYE MÜDAHALE ETTİ
Erzurum Yakutiye meydanında kimlik sorgulaması sırasında zorluk çıkaran iki şahıs emniyeti harekete geçirdi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda sivil ve resmi ekip, polise mukavemet gösteren şahısları gözaltına aldı. Şüpheli şahıslar bindirildikleri ekip aracından polislere tehdit ve hakaretlerde bulundu.
Bu esnada olayı görüntüleyen İHA muhabirine sivil polislerden birisi müdahale etti. Öncelikle basın kartı dahi sorulmadan ekip otosunun yanına götürülmeye çalışılan muhabirin görüntü alması engellenmek istendi. Yaşanan arbede görüntülenmek istenirken de aynı polis tarafından kamera alıkonmaya çalışıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumEMNİYETİHA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.