ŞÜPHELİ, UYUŞTURUCU MADDE İLE YAKALANDI

Erzurum’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde hiç tanımadığı 2 kişiyi bıçaklayarak kaçan şüpheli, polis ekiplerinin adeta dedektif gibi takibi sonucu esrar ve suç aleti bıçak ile yakalandı.

01 Şubat 2012 Çarşamba 20:19
ŞÜPHELİ, UYUŞTURUCU MADDE İLE YAKALANDI
Edinilen bilgiye göre, bugün vatandaşların en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi üzerinde tanımadıkları 1 kişi tarafından 18 yaşından küçük iki kişi sebepsiz yere bıçaklandı. Olay sonrası saldırgan kaçarak izini kaybettirdi. Hastaneye kaldırılan iki yaralıdan saldırganın eşkal ve benzeri bilgileri toplayan polis ekipleri yakalama çalışması başlattı.
Adeta dedektif gibi iz süren polis ekipleri eşkal bilgilerinden suça sürüklenen çocukların listesini çıkardı. Bunun üzerine yapılan çalışmada iki kişiyi bıçakladığı belirlenen 18 yaşından küçük, suça sürüklenen çocuklar arasında yer alan şüpheli şahsı kıskıvrak yakaladı.
Şüpheli şahsın üzerinde suç aleti bıçak ve esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelinin sorgusu sürüyor.

Editör

Son Güncelleme: 01.02.2012 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.