STREÇ FİLMLE VÜCUDUNA SARDIĞI ESRARLA YAKALANDI

Erzurum’da polisin dikkati üzerine vücuduna streç film ile 5 kilogram 300 gram esrar maddesini saklamaya çalışan iki kişi kıskıvrak yakalandı.

26 Mart 2014 Çarşamba 13:42
STREÇ FİLMLE VÜCUDUNA SARDIĞI ESRARLA YAKALANDI
Erzurum’da uyuşturucu madde kaçakçılığının önlenmesi amacıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında; Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında bulunan dolmuş durağında beklemekte olan G.K. ve E.K. isimli şahısların görevlilerin dikkati sayesinde durumlarından şüphelenilmesi üzerine şahısların üst araması yapıldı. Yapılan üst aramasında, E.K. isimli şahsın bel kısmında, dışarıdan fark edilmemesi amacıyla, şeffaf streç film ile sarılı vaziyette iki ayrı kütle halinde toplam ağırlığı 5 bin 300 gram uyuşturucu toz esrar maddesi ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak E.K. ve G.K. isimli şahıslar gözaltına alınarak haklarında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek” suçundan adli tahkikata başlanıldığı bildirildi.

Editör

Son Güncelleme: 26.03.2014 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.