SİLAHLI SALDIRI, GÜVENLİK KAMERASINDA

Tabancalarla 3 gence ateş açan saldırganlar, güvenlik kamerasına yakalandı.

28 Haziran 2011 Salı 20:50
SİLAHLI SALDIRI, GÜVENLİK KAMERASINDA
Erzurum'da silahlı saldırıya uğrayan 3 kişiden biri yaralandı. Silahlı saldırı anı, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesine bağlı Gölbaşı semtinde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, 18 yaşından küçük 3 kişi, silahlı saldırıya uğradı. Saldırganların, 3 genci aralarında husumet bulunan kişilere benzettikleri gerekçesiyle vurdukları iddia edildi. Açılan ateş sonucu R.Ç. isimli çocuk yaralandı. 3 genç olay yerine yakın bir hurdacıya sığınarak canlarını zor kurtardı. Olay sonrası polis bölgede saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Silahlı saldırı anı ise, bir işyerine ait güvenlik kameralarına 4 ayrı açıdan saniye saniye yansıdı.

ESNAF ŞİKAYETÇİ
Öte yandan, Gölbaşı semtinde sürekli kavga ve gayri meşru işlerin olduğunu iddia eden ve durumdan şikayet eden semt esnafı, emniyet yetkililerinden acilen çözüm beklediklerini söylediler. Gölbaşı semtini normal sıradan vatandaşların güzergah olarak kullanamadıklarını savunan bir esnaf, "Burada sürekli kavga ve benzeri kötü olaylar yaşanıyor. Hemen üst tarafta bulunan ilköğretim okulunun önünde küçük çocuklara zorla uyuşturucu satılmak isteniyor. Rahatsızlığımızdan dolayı işyerimizi 16 güvenlik kamerasıyla takip ediyoruz. Biz bu gayri meşru işlerin çoğuna şahit oluyoruz. Olaylardan dolayı iş yapamaz hale geldik. Bugün kameralarda da görüldüğü gibi hiç suçu günahı olmayan gencecik çocuklar, bir anda tabancalarla ateş altında kalıyorlar. Saldırıya uğrayıp canlarını zor kurtaran çocuklar, yanlışlıkla saldırıya uğramış. Bu insanlar çok rahatlıkla silah temin edebiliyorlar. Emniyet yetkilileri bu konunun üzerine düşmezler ise ileriki günlerde çok daha vahim olaylar yaşanabilir" dedi.


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.