SİGARA VERMEYEN ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Erzurum'da daha önce sigara vermediği arkadaşı Ferhat E. tarafından bıçaklanan Yusuf Öztürk, kaldırımda kanlar içinde ambulans bekledi.

15 Mayıs 2013 Çarşamba 13:25
SİGARA VERMEYEN ARKADAŞINI BIÇAKLADI
Merkez Yakutiye İlçesi'ndeki Kongre Caddesi'nde dün evine gitmek için minibüse bineceği sırada arkadan yaklaşan Ferhat E. tarafından karnından bıçaklanan Yusuf Öztürk, ağır yaralandı. Çevredekiler tarafından kaldırıma uzatılan Öztürk, bir süre ambulansın gelmesini bekledi. Bir eliyle karnına bastırıp kan akışını durdurmaya çalışan Öztürk bir taraftan da cep telefonu ile babasını arayarak, "Deli Ferhat beni vurdu. Yardımıma gelin" dedi.
Bir taksiyle geldiği olay yerinde oğlunu kanlar içinde görünce sinir krizi geçiren baba Celal Öztürk'ü polis güçlükle sakinleştirdi. Yusuf Öztürk kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde ameliyat edildi.
Oğlunun sigara yüzünden bıçaklandığını iddia eden baba Öztürk, "Ferhat bundan bir ay önce kahveye girerek oğlumdan sigara istemiş. Vermeyince aralarında tartışma çıkmış. Oğlum askere gidecek diye çalışmasına izin vermiyordum. Otomobilin sigortasını yaptırıp eve gelecekti" diye konuştu.
Polis, şüpheli Ferhat E.'yi yakalamak için çalışmasını sürdürüyor. 

Editör

Son Güncelleme: 15.05.2013 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.