Polisler meşaleli ve atlı yürüyüş yaptı

Erzurum'da, Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında polis ve polis adayları meşaleli ve atlı yürüyüş yaptı. Polis ekipleri, teşkilatın 1845 yılına özgü kıyafetlerini giyerek, at üstünde yürüyüşe katıldı.

admin
admin
10 Nisan 2019 Çarşamba 08:20
Polisler meşaleli ve atlı yürüyüş yaptı

Erzurum'da, Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında polis ve polis adayları meşaleli ve atlı yürüyüş yaptı.

Palandöken ilçesindeki Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden meşalelerle harekete geçen polisler, teşkilatın kuruluşu olan 1845 yılına özgü kıyafetleri giyerek, at üstünde yürüyüşe katıldı.

Açtıkları büyük Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle yürüyen polisler, yol boyunca vatandaşların alkış ve yoğun ilgisiyle karşılandı.

Yürüyerek Yakutiye Kent Meydanı'na gelen polisler, vatandaşların arasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran ekibinin seslendirdiği marşlara eşlik etti.

Ellerinde yanan meşalelerle sıraya giren polisler, vatandaşlarla öz çekim yaptı.

Etkinlik, mehteran gösterisinin ardından sona erdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.