POLİS OLARAK TANITIP 20 BİN TL DOLANDIRDILAR

Erzurum’un Yakutiye ilçesi Gölbaşı semtinde bir kişi, kendisini polis olarak tanıtan bir kişi tarafından 20 Bin TL dolandırıldığını ileri sürerek şikayetçi oldu.

21 Kasım 2012 Çarşamba 18:26
POLİS OLARAK TANITIP 20 BİN TL DOLANDIRDILAR

Edinilen bilgiye göre Yakutiye ilçesinin Gölbaşı semtinde oturan Z.H., polis merkezine başvurarak R.U. isimli şahsın kendisine ait cep telefonu ile arayarak kendisini emniyet mensubu olarak tanıttığını ve örgüte hesabından para yatırıldığını, şahısları yakalamak üzere olduklarını verecekleri hesap numarasına para yatırılması istediğini söyledi. Bu sırada eşinin de şahısların yanında olduğunu ve evde polislerin olduğu yönünde bilgi verdiğini anlatan Z.H., şahısların talep ettiği 20 bin TL’yi belirtilen banka hesabına yatırdı. Şahısların daha sonra paranın eve bırakılacağını söylemesinin üzerinden eve gelen Z.H. paranın getirilmediğini görerek durumu polise bildirdi. Polis dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlattı.

Editör

Son Güncelleme: 21.11.2012 18:28
Anahtar Kelimeler:
Dolandırıcılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.