POLİS OKULU ÖNÜNDE SİLAH SESLERİ

Erzurum'da gece saatlerinde Polis Meslek Yüksekokulu önünde silah sesleri yükseldi. İki grup arasında çıkan silahlı çatışma, nöbetçi polis memurları tarafından taciz ateşi olarak algılanınca şehirde sıcak saatler yaşandı.

12 Nisan 2013 Cuma 08:46
POLİS OKULU ÖNÜNDE SİLAH SESLERİ
Erzurum'un Palandöken ilçesinde Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) önünde gece alkollü iki grup birbirlerine silahla ateş açtı. Olaydan sonra 2 kişi yakalandı. 

Olay, gece saat 24.00 sıralarında Polis Meslek Yüksek Okulu önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki grup, Fenerbahçe-Lazio maçı sonrası şehirde sarı lacivertli taraftarların kutlama coşkuları yaşanırken birbirlerini düelloya davet etti. Araçlarıyla PMYO önünde karşılaşan şahıslar, birbirlerine ateş açmaya başladı. Araçlardan biri kavşaktan ayrılarak, polis okuluna doğru ilerledi. Bu sırada diğer araç ters şeritten ilerleyerek, refüjün üstünden geçip kaçan aracın önünü kesti. Ardından yine silahlar çekildi. Polis okulunun tam önünde gerçekleşen silahlı çatışmayı taciz ateşi zanneden nöbetçi polisler havaya ateş açtı. Refüjün üstünden geçtikten sonra tekerleği patlayan pikaptan atlayan bir kişi, polis okulunun yanında bulunan Jandarma Bölge Komutanlığı'nda nöbet tutan askerler tarafından etkisiz hale getirildi. Araçta bulunan diğer şahıs da kısa süre sonra yakalandı. Çatışma sonrası polis okulu önüne başta terör olmak üzere çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda boş mermi kovanı bulundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2013 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.