PAZARCILAR SABIKALI ÇIKTI

Erzurum'da üzüm ve domates seçme meselesi yüzünden sivil polis ile tartıştıkları için sonradan gelen resmi polislerin kendilerini öldüresiye dövdüklerini iddia eden pazarcıların iddiaları emniyetin açıklamasıyla yalanlanırken gözaltına alınan şüphelilerin "Kasten yaralama, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak, adam öldürmeye tam teşebbüs ve hırsızlık" suçlarından kayıtlarının bulunduğu bildirildi.

10 Ağustos 2011 Çarşamba 16:55
PAZARCILAR SABIKALI ÇIKTI
Palandöken ilçesinde domates ve üzüm seçme yüzünden sivil polis ile pazarcılar arasında çıktığı ileri sürülen olayın, gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Erzurum Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "07 Ağustos 2011 günü saat 16.00 sıralarında Hacı Salih Efendi Mahallesi Yenişehir Yardımcı Halı Saha yanında bulunan semt pazarında görevli memura mukavemet ve kasten yaralama olayı meydana gelmiştir. Semt Pazarında alışveriş yapmak için giden bir şahsa pazarcılar tarafından hakaret ve küfür
edildiği yönünde alınan ihbarı değerlendirmek üzere semt pazarına giderek hakaret ve küfür eylemine maruz kaldığı iddia edilen şahısla görüşen polis ekibine yönelik olarak, semt pazarında pazarcılık yapmakta olan M.F.Ç., Y.K., A.K., C.K., ve Y.K. isimli şahıslar mukavemet göstermiş, mukavemet gösteren şahıslar takviye ekiplerin gelmesi ile birlikte yakalanmıştır.
Olayı gerçekleştirdikleri tespit edilerek yakalanan M.F.Ç., Y.K., A.K., C.K., ve Y.K. isimli şüphelilerin kasten yaralama, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak, adam öldürmeye tam teşebbüs ve hırsızlık suçlarından kayıtlarının bulunduğu anlaşılmıştır.
Yakalanan şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden ifadelerinin ardından salıverilmiştir" denildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
PAZARCILAR SABIKALI ÇIKTI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.