PASİNLER'DE JANDARMA HAYVAN HIRSIZLARINI YAKALADI

Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Kızılören Mahallesinde çalınan 9 büyükbaş hayvan Jandarma tarafından yürütülen tahkikat sonucunda bulundu.

11 Ocak 2015 Pazar 15:39
PASİNLER'DE JANDARMA HAYVAN HIRSIZLARINI YAKALADI
Edinilen bilgilere göre; geçtiğimiz günlerde Kızılören Mahallesinde Mehmet Güven’e ait 9 büyükbaş hayvanın çalındığı ihbarını alan Pasinler İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ekiplerince açılan tahkikat sonucunda yapılan özverili çalışma neticesinde 9 büyükbaş hayvan yine ilçeye bağlı Taşlıgüney mahallesinde bir ahırda bulundu.

9 Büyükbaş hayvanı çalan Saim D., Tahir T. ve Savcı T. isimli şahıslar Jandarma’da alınan ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece Saim D. ve Tahir T. tutuklanarak ceza evine gönderilirken, Savcı T. ise denetim de serbestlikten tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Editör

Son Güncelleme: 11.01.2015 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.