PARK KAVGASI: 5 YARALI

Erzurum’da gece saatlerinde iki aile arasında kamyonet parkı nedeniyle çıkan kavgada darp edilen ve bıçaklanan 5 kişi yaralandı.

03 Temmuz 2011 Pazar 11:41
PARK KAVGASI: 5 YARALI

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 24. 00 sıralarında Hilalkent semtinde meydana gelen olayda kamyonetin evin önüne park edilmesi üzerine aralarında anlaşmazlık çıkan iki aile arasında kavga çıktı. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya diğer aile fertlerinin de karışmaları üzerine olay büyüdü. Kavgada darp edilen ve bıçaklanan 5 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi biber gazı sıkarak taraflara müdahale etti. Babalarının yaralandığını gören küçük kız çocukları ise olay yerinde hüngür hüngür ağladı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken polis hastanede de güvenlik tedbiri aldı.
Öte yandan gece saatlerinde meydana gelen kavga olayı sırasında yaşanan gürültü üzerine semt sakinleri yataklarından fırlayarak sokağa döküldü.

Editör

Anahtar Kelimeler:
PARK KAVGASI: 5 YARALI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.