Palandöken Emniyet Müdürlüğü binası hizmete açıldı

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "Bayrağımızın gönderde ilelebet kalması noktasında şehitler verebilme pahasına hainlerle mücadelemizi yapıyoruz. 275 bin mesai ve silah arkadaşımla bu mücadelenin onurunu ve şerefini taşıyoruz" dedi.

admin
admin
26 Kasım 2017 Pazar 10:04
Palandöken Emniyet Müdürlüğü binası hizmete açıldı

Palandöken Belediyesince Müftü Solakzade Mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda yaptırılan Palandöken İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının açılışı Altınok'un katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Altınok, törende yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'ne içeriden ve dışarıdan yapılan bütün saldırılara karşı, kardeş güvenlik kuruluşlarıyla mücadele verdiklerini ifade etti.

Türkiye'nin birlik ve bekası adına çalışmalar yürüttüklerini aktaran Altınok, "Bayrağımızın gönderde ilelebet kalması noktasında şehitler verebilme pahasına hainlerle mücadelemizi yapıyoruz. 275 bin mesai ve silah arkadaşımla bu mücadelenin onurunu ve şerefini taşıyoruz. Türkiye'nin geleceği güvenlik boyutuyla, terörün önlenmesi boyutuyla bizim üzerimize düşen, asayişten trafiğe ne kadar görev sahamız varsa inanıyorum ki daha iyi yerlere gelecektir." diye konuştu.

Altınok, Erzurum'daki emniyet teşkilatlarının özellikle özelikle fiziki alt yapısının daha iyi noktalara getirilmesi adına geçmişten bugüne büyük işler yaptıklarını dile getirdi.

Erzurum'da inşası devam eden İl Emniyet Müdürlüğü binasının Türkiye'nin en iyi emniyet müdürlüğü binaları arasında yerini alacağını belirten Altınok, şu ifadeleri kullandı:

"Lojman noktasındaki sıkıntılarımızı giderebilme adına yeni lojmanlar yapıyoruz. İlçelerdeki emniyet binalarımızın çoğunu yeniledik. Erzurum'un, Erzurumlunun devlete bakışı farklı. Devletin de Erzurum'a bakışı farklı ama bu toprakların suyunu içmiş, buralarda büyümüş Emniyet Genel Müdürünün de Erzurumlulara bakışı çok farklı. Bütün dostlarımıza selamlarımı iletiyorum."

Altınok, binanın hizmete açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Erzurum Valisi Azizoğlu da yeni hizmet binasının açılışından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emniyet teşkilatımıza yeni görev yerlerinde başarılar dilerim." dedi.

Konuşmaların ardından Altınok, Azizoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve protokoldekiler kurdele kestikten sonra binayı gezdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.